Акумулаторни батерии

Предназначението на акумулаторната батерия е да акумулира енергия, генерирана от фотоволтаиците през светлата част на денонощието, и да я отдава през нощта, поддържайки непрекъснато електрозахранването на консуматорите.

Акумулаторните батерии в автономните ФВ системи трябва да са с дълготраен живот при условие на ежедневно зареждане и разреждане. Батериите, които могат да се справят с това са известни като батерии с дълбок цикъл. Те трябва да имат добра ефективност на заряд дори и при слаб ток на зареждане, както и ниски нива на саморазряд.

"Евродизайн Енерджи" ООД е партньор и дистрибутор на водещи производители на акумулаторни батерии.

Акумулаторни батерии TROJAN (USA) Акумулаторите Trojan се произвеждат повече от 85 години. Чрез натрупания през годините опит, американската компания влага в производството си най-модерни технологии, за да предложи акумулатори, отговарящи на най-високите изисквания за качество. Те задоволяват изцяло нуждите от батерии за акумулиране на енергията от възобновяеми енергийни източници и приложения за резервно захранване. В продуктите на фирмата Trojan, Вие ще намерите акумулатори подходящи за всяко специфично приложение.


Ценова листа Акумулаторни батерии TROJAN (USA)



CSB Battery Technologies Inc е водещ производител в света на оловно-киселинни капсуловани акумулаторни батерии (VRLA Batteries) за UPS - индустрията. Продуктите на CSB Battery са разпространени в над 52 страни в областта на UPS, телекомуникациите, аварийното осветление, охранителната техника и много други. CSB Battery е основен доставчик на VRLA Batteries за OEM клиенти в UPS индустрията (APC, MGE, Eaton Powerware, Socomec, Chloride/Masterguard, Emerson/Liebert, Tripple Lite) и в телекомуникациите (Vodafone, Huawei, Telefonica). CSB Battery в момента произвежда над 4 милиона батерии месечно в четирите завода в Тайван, Китай, Виетнам и Индия. Автоматизираната система за 100% циклично тестване на всички батерии - Computerized Charging & Discharging System (CCDS) гарантира изключително високото им качество, което е основната причина за просперитета на CSB Battery.

- GP series е с най-широко приложение. Батериите са малки, леки и могат да бъдат използвани за повече от 260 цикъла при 100% разряд или до 5 години в режим на подразяд.

- Батериите от GPL-series използват най-новата технология на клапанно-регулирани оловно-киселинни батерии, което позволява да се увеличи живота до 10 години при постоянно напрежение. Те са високо ефективни, с дълъг живот на експлоатация, без изтичане на електролит, леки, малки и необслужваеми.

Всички CSB batteries те са зареждаеми, необслужваеми, без изтичане на електролит,високо ефективни, работещи при различно разположение, сертифицирани са по ISO/UL.

Systems Sunlight S.A е утвърден производител в световен мащаб на батерии за индустрията и военната промишленост. 

Фирмата е с централа в гр. Атина, производствени мощности в гр. Ксанти и търговски представителства в над 20 страни. Батерии Сънлайт се продават успешно в над 100 страни по целият свят.

Типовете батерии, които произвежда са:

- Тягови Батерии и клетки за електрокари и електрически машини;

- Аварийни батерии VRLA, AGM & GEL - за системи за непрекъсваемо захранване, UPS, СОТ, ВЕИ

- Аварийни батерии OpzS и OpzV


Subscribe to RSS - Акумулаторни батерии