Хибриден инвертор FSP 24V/3kVA MPPT - пълна синусоида

Производител: 

FSP Group

Тегло: 7 kg
Dimensions: 355 mm × 272 mm × 355 mm

Хибриден инвертор с пълна синусоида за собствена консумация, които комбинира функциите на автономен инвертор и зарядни контролери.
Това е инвертор, който управлява ефективно генерираната от слънцето енергия и съхранява излишната енергия в акумулатори за по-късна употреба.
Подходящи са както за собствена консумация в инсталации, които са свързани с електрическата мрежата, така и за захранване на обекти, които нямат достъп до електрозахранване.
Хибридните инвертори не връщат електроенергия в мрежата, но могат да са свързани с нея.
Когато няма слънце или резерв в акумулаторите, инвертора подава захранване към консуматорите през себе си от мрежата на доставчика.
Превключването се осъществява за време, което не влияе на консуматорите /до 0,10сек/.
Могат да работят и в напълно самостоятелен (островен режим) - без връзка с електрическата мрежа.
Има вградени два зарядни контролера - един за зареждане на батерии от мрежата или генератор и втори MPPT контролер за заряд на акумулаторните батерии от фотоволтаични панели.
Мощният 25А вграден MPPT соларен контролер е с широк диапазон на входно напрежение от фотоволтаичните панели 30VDC – 66VDC. Това позволчва включването на голям брой панели директно към него - 600Wp фотоволтаични панели.
Има възможност за избор на приоритет „мрежа или слънце“. Това се задава от LCD дисплей, като по този начин потребителите могат да ограничат зареждането от мрежата и максимално да оползотворявят на слънчевата енергия.
Лек и лесен за монтаж, възможност за кратковременни претоварвания по мощност за 5 секунди. Има LCD дисплей, LED индикатори, безплатен софтуер за мониторинг и е съвместим с повечето генератори.

- Power - 3000VA/2400W;
- Battery Voltage – 24V;
- Max Solar Charging Current 25A;
- Max AC Charging Current 30A;
- Max PV Input Voc 75VDC;
- Input Voltage Range 90~280VAC;
- сух контакт за автоматично запускане на генератор.
- Dimension 355*272*100mm;
- Net Weight 7Kg.

Цена: 1,150,00лв.

За поръчка и повече информация се свържете с нас на телефон +359 2 960 7113 или чрез контактната форма.