Електрически Скутер MSG-D 1500W

Производител: 

Сглобено в България

ОПИСАНИЕ

100% електрически скутер с невероятно ниския разход от 60 ст. / 100 км.

Надежден, без необходимост от поддръжка, с почти никакви консумативи и напълно екологичен.
Независимо дали се намирате в града или на село, този скутер е една страхотна инвестиция!

Моля обърнете се към екипа на Евродизайн Енерджи ООД за повече информация!

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

Двигател: безколекторен
Мощност: 1500 W
Пробег: 60 ± 5 км.*
Батерия: силиконова (гелова), 48 V 22 Ah
Време за зареждане: 4- 5 часа
Спирачки: предни и задни дискови спирачки
Фарове: габаритни, къси и дълги светлини
Гуми/ Джанти: алуминиеви джанти 10", 130/ 60 R 10
Окачване: предни и задни хидравлични амортисьори
Тегло: 100 кг. / 220 кг. технически допустима маса
Други: ксенон, мото-куфар,регулируемо окачване.
Екстри: Алармена система, радио, алуминиев панел;
багажник и др.
Цветове: черен/ зелен; бял/ черен
Гаранция: 24 месеца скутер, 12 месеца батерия

 

Факторите, които влиаят на пробега са: Градско или извънградско каране; скорост; терен; тегло на водача и евентуално на багажа; стил на каране; насрещен вятър; налягане в гумите и др.

ТЕХНОЛОГИЯ

-Електродвигател:

Всички модели електрически скутери, предлагани от нашата фирма, се задвижват от постояннотоков безколекторен електродвигател. Двигателят разпоалга с мощност от 3 kW, като по този начин се гарантира бързо ускорение и безпроблемно преминаване през различни терени. Този тип безколекторни електромотори се характеризират с високо КПД (около 86%), което спомага за икономичността на скутера. Разположението на 13-инчовия двигател е в заднага джанта, което изключва необходимостта от други компоненти по задвижването като например ремък, скоростна кутия, верига и т.н. Едно от свойствата на електродвигателите е, че гарантират постояннен въртящ момент в целия диапазон на обороти. Благодарение на този тип конструкция и характеристиките на електродвигателите, се намалява броя на частите, които се износват и подлежат на поддръжка.

-Контролер:
Електродвигателят се управлява от дигитален микропроцесорен контролер, който е проектиран специално за нуждите на електрическия скутер. Освен за управлението, контролерът се грижи за сигурността на двигателя и останалите компоненти. Той предпазва двигателя и батериите от нисък / висок волтаж, прегряване, високи натоварвания, блокиране и други неблагоприятни фактори, които биха оказали влияние върху тяхната работа. Високата му ефективност - КПД (>=83%) допринася за икономичността на електрическия скутер. Благодарение на неговата работа се постига по-добър комфорт при возене, ниско ниво на шум и вибрации от двигателя.

-Батерии:
Всички модели, предлагани от фирмата, използват силиконови (силициеви) акумулатори. Това е сравнително нова технология, при която електролитът на батерията е съставен от специален вид силикон, под формата на гел. Тези акумулатори превъзхождат по доста параметри нормалните оловни акумулатори. Капацитетът им е с 1,75 пъти повече от на обикновените батерии в съотношение с теглото и могат да бъдат презареждани за по-кратко време. Друго важно предимство на силиконовите акумулатори е, че могат да работят в много голям температурен диапазон от -50°C до +70°C. Животът им е около 400 цикъла на заряд / разряд. При електрическите скутери използваме 4 броя силиконови акумулатора 12V 40Ah, които са свързани помжеду си последователно, за да доставят необходимите 48 волта на двигателя.

 

--------------------------------------------------

Част от предимствата на електрическия скутер са:

- Нисък разход (60ст/100км)

- Без необходимост от поддръжка

- Почти никакви консумативи

- Без отделяне на вредни емисии

- Без миризма и изгорели газове

- Напълно безшумен

- Бързо ускорение

- Без задръствания и лесно паркиране

 

 

 

 

Повече информация относно електрическите скутери, техните предимства, законовите разпоредби, регистрацията им в КАТ и използваните акумулаторни батерии;Цена: 1,879,00лв.

За поръчка и повече информация се свържете с нас на телефон +359 2 960 7113 или чрез контактната форма.